Känner mig som en japansk turist

Det är helt sjukt vad många björnar vi har sett. Det är tydligen ett stort problem här. Björnarna äter ur soporna och all mat som lämnas synligt. En kille har fått sin bil totalkvaddad för att han lämnade en donut i bilen, björnen bröt sig in och åt stora delar av bilen! En granne blev av med sin grill, björnen drog med sig den ut i skogen. Det känns lite läskigt att en massa björnar stryker om kring på kvarteret, men dom är så vana med människor så man behöver inte oroa sig, tydligen. Ingen här tycker det är nå märkvärdigt med björn. Det känns som att vi är dom där japanska turisterna som stannar vid vägkanten för att ta bilder på renar.


Jag har fått jobbet på Olympic park nu! Känns jätteskönt och kul, jag kommer att börja den 7 november. Benjamin söker fortfarande, men jag är övertygad om att han också kommer få jobb ganska snart. Vi är här i bra tid, få av säsongsarbetarna har kommit så det finns många jobb att välja bland. Vi har varit ute några kvällar nu och det känns lovande. Finns massor av klubbar och mysiga barer att välja bland. Men det är inte så jättemycket folk ännu, fast ändå mer än en toppkväll i Boden ;-).


Jag försöker komma på vad man ska klä ut sig till på Halloween, vad ska ni klä ut er till? Vi ska kanske till Vancouver imorgon så man kan nog hitta nått där.

Lite björnbilder från mitt japanalbum... söt björn va?


Kommentarer
Postat av: LOTTA

GRATTIS!! jo nog får pojken ett jobb han me´ är helt övertygad..Det där med björnen låter farligt i mina ögon/öron iallafall.. Ta det försiktigt!! kram på er båda..

2010-10-24 @ 23:16:54
Postat av: Anna

Grattis till jobbet! Skönt att det löser sig och det löser sig säkert för lillebror också. :) Björnarna är söta, men verkar livsfarliga och som jag sa till Benne tidigare så får ni vara försiktiga när ni är ute så ni inte blir björnmat ;) Kram.

2010-10-25 @ 00:29:47
URL: http://foxygoldfish.blogspot.com
Postat av: Cilla

Härligt, GRATTIS till jobbet Terese:D! Alla björnar låter inte allt för trevligt men det måste vara rätt häftigt att se de så nära. Vad glad jag blev när jag läste förra inlägget, bästa teamet! saknar dig! KRAM

2010-10-25 @ 21:59:05
Postat av: Therese

wow, verkar helt sjukt med björnarna som sagt! men bli inte allt för vana vid dom bara :) GRATTIS till jobbet terese, bra jobbat! måste kännas jätteskönt! Jag och johan tänkte vara ett vampyrpar, samma som maggie och tomas tydligen. Kram kram!

2010-10-26 @ 13:31:32
Postat av: s

Jag ska vara edward scissorhands om jag inte sagt det :P hihi coolt va

2010-10-26 @ 22:45:28
Postat av: Daniel

Hej Terese!

Vilka söta och gulliga och jättefina björnar du fotade!

Vilken dag kommer du hem?

Jag har varit på skolan och snön har varit här och tinat bort.



Hälsningar från Daniel

2010-10-28 @ 17:46:34
Postat av: Mattias

Hej Terese!

Jag har varit på dagis och lekt med fröknarna och det var roligt att vara där. Jag har byggt pärlbricka.

Björnarna var jättegulliga.



Hälsningar

Mattias

2010-10-28 @ 17:48:47
Postat av: emma

SHIT VAD CREEPY. men de är ändå rätt söta liksom:)

2010-12-10 @ 19:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0