Flyttning på G

Från 30 december (har varit utan internet)

Nu ska vi äntligen få flytta in i vårat hus. Ska bli så skönt, jag är less på att bo i en väska. Vi var och kollade på huset idag och det är jättefint. Huset har två badrum, två STORA sovrum och ett kök som är utrustat med en diskmaskin! kan meddela att jag är mest nöjd med det sistnämnda. Vi ska bo med en kille som heter Camille och han verkar jättetrevlig så det kommer nog bli bra, bara han inte är värsta slarvern så. Han är förresten fransktalande (och engelsk såklart), så vi har bestämmt att varje gång han lär sig ett svenskt ord ska vi lära oss det på franska. Jag kanske kommer hem som trespråkig, vem vet.

Eftersom vi kommer bo i ett så stort hus kommer jag ha gott om plats för besökare, ni är varmt välkommna att hälsa på.

Angående sista bilden i förra inlägget...det var bara ett av mina dåliga skämt. haha sry. Vet inte varför jag gjorde det, kanske för att det är en av mina  flickdrömmar, hehe, eller så har jag bara blivit förrvirad av alla twilightmiljöer jag ser dagligen... vet ej.

För att svara på några kommentarer:

Mattias o Daniel, vad kul att ni tyckte att björnen var söt, det tyckte jag också! Det är många dagar tills jag kommer hem, men inte lika många månader, 9 månader! : )) Jag saknar er!


Kommentarer
Postat av: Bergarn

ojdå...menade oktober! ;)

2010-11-04 @ 22:08:22
Postat av: Therese

Kul att höra från dig :) skööööönt med diskmaskin ;)

2010-11-07 @ 19:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0